Taktvätt och takvård? Anlita Akono AB!

Akono AB är tak och ventilationsföretaget som vill göra det där som många glömmer bort, inte har kunskaper eller verktyg för eller helt enkelt inte tänker på. Teknikerna är utbildade och rengör noggrant kundens frånluftsventilationer, tvättar taket, både i våtutrymmen, i sovrum och vardagsrum – eller vilket annat rum som helst som har ventilation – samt imkanalen i köket. Akono tak och ventilation tar också hand om rensning och rengöring av luftvärmepumpen, om en sådan finns i bostaden. Taktvätt med högtryck eller bara kem, Akono gör både och.

När Akono AB har varit hos kunden får denne ett intyg som visar vad för arbete som utförts och när återbesök sker. Alla tekniker har ett ID06 som på begäran från kund visas upp. Teknikerna finns utspridda i hela Sverige och utgår från sina bostadsorter. Det betyder att Akono AB har tekniker som kan rycka ut både i närheten av Mora och i närheten av Smygehuk, samt allt där emellan – från norr till söder, med andra ord. Teknikerna har bilar med surfplatta, telefon och verktyg, för att de alltid ska vara redo att hjälpa nästa kund och ta hand om sina bokningar. När Akono AB har varit hos kunden lämnas bostaden alltid renare än den var när de kom.